Capsule plante Plantui Wild Rocket

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

39,74 lei

Informații

Wild Rocket, cunoscuta si ca "planta vesnica" sau planta perena! Se spune ca semintele sale au fost aduse in Europa din gresala, prima oara au aparut in zonele nisipoase din Finlanda, aduse pe barcile navigatorilor. Planta are frunzele lungi, gustul semanand cu cel al mustarului, putin piperat. Datorita aromei sale, frunzele se combina perfect cu mai multe tipuri de branzeturi!

De asemenea, se poate folosi in procesul de preparare a carnii, oferrindu-i un gust special! Daca doriti o masa mai usoara, combinatia dintre planta si paste, pizza sau sandwich-uri sau salate este una pe care trebuie sa o incercati!