Capsule plante Plantui Chilli Demon Red

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

57,02 lei

Informații

Chilli Demon Red este un soi de Chilli care creste greu si la dimensiuni reduse, vei putea culege recolta in urma plantarii semintelor abea dupa 4-5 luni! Planta poate fi pre-crescuta in interiorul gradinii Smart si sa fie mutata in mediul extern daca se doreste.

Pentru o crestere cu succes, recomandam: utilizarea a 3 seminte de planta intr-un sistem Smart Garden Plantui 6, astfel incat semintele sa aiba parte de suficienta lumina si de suficient spatiu! De asemenea, recomandam sa se acopere cu un carton gros cele trei orificii ale sistemului , astfel incat lumina sa fie impiedicata sa patrunda in interiorului vasului Smart!