Motocoasa Riwall RBP 510

Produs nou

Produs in Cehia

Motocoasa Riwall RBP 510 poate fi utilizata atat pentru tunderea gazonului, cat si a mai multor tipuri de iarba din gospodariile de dimensiuni mici. Motorul in 2 timpi furnizeaza o putere de 2 CP, iar transmisia este asigurata de o tija din aliaje de foarte buna calitate.

mai multe detalii

Fișa tehnică

Cilindree52 cmc
Putere2 CP
Turatie maxima9000 rpm
Tip motor2 timpi
Greutate6,8 kg
Latime de lucru42 cm

Informații

• motor cu "Stratificat Charge" are emisii reduse și un consum redus de combustibil menținând în același timp un randament ridicat 
• cilindru motor cromat si finisaj pentru durabilitate 
• amortizoare pentru a prelua vibratiile motorului si pentru a elimina oboseala in timpul lucrului prelungit 

• ghidon reglabil , cu reglare independentă la stânga și la dreapta , pentru o ergonomie perfectă 
• materiale și arbore solid din aliaje metalice de înaltă calitate 
• Grație arborelui divizat se poate plia  în jumătate - economisind spațiu la depozitare, transport ușor într-o mașină  
• maner confortabil cu două brațe, capul de taiere permite setarea automata a lungimii firului lovituri ușoare pe sol

Capul de taiere al motocoasei lucreaza pe baza functiei Tap and Go, ce implica alimentarea automata a tamburului cu fir de cosire, atunci cand capul motocoasei atinge solul si se deterioreaza firul. Mai exact, capul motocoasei este prevazut cu un buton in partea inferioara si cu o bobina dubla, pentru fiecare fir de taiere in parte. Atunci cand produsul se afla in miscare si prin atingerea solului firul este deteriorat, functia Autocut intervine si poate realimenta automat firele, fara a fi necesara oprirea lucrului, astfel incat sa poti utiliza in continuare motocoasa, in conditii optime.

Modelul de motocoasa Riwall RPB 510 are un sistem de manevrare cu coarne de tip bicicleta, care o face usor de folosit si o greutate de 6,8 kg care ii asigura depozitarea in mai multe tipuri de spatii. Riscul de accidentare este micsorat, iar confortul la lucru va spori multumita hamului dublu.

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.