Reduceri! Papion de lemn B13 Mărește

Numai online

Papion de lemn B13 - promo

Produs nou

Material: lemn pom fructifer

Fabricat: manual

Produs in: Uniunea Europeana

Largimea e ajustabila cu elastic, este foarte usor.

mai multe detalii

143,00 lei

-54,00 lei

197,00 lei

Informații

Un accesoriu deosebit, de nisa s-ar putea spune, care in zilele noastre transcende stereotipurile traditionale cu care poti iesi in evidenta din multime si sa lasi stilul sa vorbeasca despre tine!

Papionul - un element clasic care in zilele noastre are o revenire de zile mari! In plus, papionul de lemn este un accesoriu extravagant pe care fiecare barbat ar trebui sa il detina in garderoba. Se potriveste tinutelor de zi cu zi sau te ajuta sa iti exprimi frumusetea interioara la evenimente mai speciale. Se potriveste practic la orice: costum, jeans, pantaloni casual sau sport.

Lemnul - lemnul utilizat este cel al pomilor fructiferi, care dupa anii productivi utilitatea acestora este destinata de regula ca si combustibil, neavand alta utilizare. Insa in aceasta forma lemnul primeste  valoare si ia destinatia de produs de lux. Se foloseste lemnul de mar sau de par.

Ingrijire si curatare - pentru ingrijirea lemnului se recomanda utilizarea de produse pe baza de ceara de albine, pentru a-si pastra energia si caldura culorii naturale. Se lustruieste o data sau de doua ori pe luna prin aplicarea cu ajutorul unei carpe curate, depinde de frecventa de utilizare.