Termeni si conditii ai utilizarii site-ului

Introducere

Orice conexiune la site-ul nostru, unelte-echipamente.ro, se subordoneaza regulilor din acest document si ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza continutul la orice moment, prezenta dumneavoastra pe acest site avand semnificatia ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

Acces site

Ne straduim sa mentinem deschis site-ul 24h/24h pe toata existenta acestuia. Cu toate acestea, pentru motive de mentenanta sau de actualizare informatii pe site sau orice alt motiv de natura tehnica este posibil sa existe situatii cand accesul sa fie suspendat. SC EURO MAGNUS SRL nu poate fi tras la raspundere pentru aceste intreruperi sau consecintele intreruperii accesului pentru utilizatori. 

Continut

Continutul acestui site (imagini, logo-uri, marci si text) este protejat prin dreptul de autor © 2015 EURO MAGNUS SRL sau de drepturile de autor ai partenerilor. Copierea, reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site, in scopul distribuirii acestuia mai departe, este nelegala. Orice sesizare cu referire la incarcarea drepturilor de autor va rugam sa ne-o transmiteti pe e-mail la adresa euromagnus@gmail.com 

Documentele provenind de pe acest site ca urmare a inregistrarii si a comenzilor dumneavoastra trebuie pastrate intacte, fara modificari aduse asupra lor si fara a fi utilizate in alte scopuri, nerespectarea acestei reguli fiind o incalcare a drepturilor de autor.

Securitate

Utilizatorilor acestui site le recomandam sa isi ia masuri de protectie a propriilor date si impotriva contaminarii cu virusuri sau alte gunoaie informatice care circula pe internet. Euro Magnus SRL nu poate fi in nici un caz raspunzator de  faptul ca v-ati infectat cu virusi sau alte probleme hardware si software aparute cu ocazia vizitarii site-ului. Mai mult, EURO MAGNUS SRL nu poate fi raspunzator de orice infectare cu virusi sau alte probleme software si /sau hardware aparute cu ocazia  trimiterilor catre alte site-uri partenere de pe site-ul unelte-echipamente.ro. 

Garantie

Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt produse noi si beneficiaza de ambalajul original al producatorului sau furnizorului. TOATE produsele comercializate pe acest site beneficiaza de garantia prevazuta de legislatia in vigoare (24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice). Pentru produsele pentru care este necesara efectuarea garantiei sau a reparatiei la sediul nostru de service, costurile de transport catre si de la service cad in sarcina cumparatorului.

Solutionari

Daca sunt probleme legate de comenzi va recomandam sa ne contactati in vederea rezolvarii acestora pe cale amiabila. Apelarea la rezolvarea problemelor pe cale judecatoreasca nu este interzisa in nici un fel, insa credem ca o discutie poate clarifica mai multe aspecte, de aceea va incurajam sa ne contactati telefonic la 0770 857 235 sau prin e-mail la euromagnus@gmail.com. 

Retur

Returul produselor achizitionate de pe site-ul nostru este posibil in baza Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Astfel, in termen de 14 zile de la achizitia online cumparatorul are dreptul sa returneze produsul achizitionat fara alte explicatii si fara justificari, fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Pentru ca returul sa aiba loc aveti obligatia sa ne informati in scris la adresa electronica euromagnus@gmail.com, dupa confirmare trimiteti coletul prin curier la adresa de la care v-a fost livrat, la destinatie vom verifica integritatea marfii, iar noi ne vom asigura ca veti primi in termen de 30 zile de la receptia coletului suma incasata pentru respectiva marfa. Costul de transport este suportat in intregime de cumparator, in caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza receptia coletului. 

Rambursarea sumei se face fie prin virament bancar fie prin mandat postal, la cererea dumneavoastra., in baza datelor pe care ni le trimiteti. Pentru produsele returnate se solicita in mod obligatoriu, fara de care ne rezervam dreptul de a nu accepta returul:

-ambalajul sa fie complet si nedeteriorat;

-marfa sa nu prezinte urme de uzura, zgarieturi sau loviri, socuri si sa fie completa cu toate accesoriile;

-coletul sa sa aibe certificatul de garantie aferent produselor, complet si nedeteriorat.

Nu se pot returna produsele:

- care au fost aduse la comanda speciala, acestea nefiind in stocul uzual;

-produse care nu au ambalajul original complet sau deteriorat;

-produse care nu mai au etichetele de identificare sau au etichetele deteriorate.