Acumulator de 24 V Greenworks G24B4 Mărește

Numai online

Acumulator de 24 V Greenworks G24B4

Produs nou

Litiu-ion 24V / 4Ah , max. Timp de încărcare 90 min.

 Deoarece bateriile Greenworks sunt construite în întregime din componente de calitate superioară, celule și electronice Greenworks compania ofera 2 ani garantie.

Acumulatorii sunt cu tehnologie Li-Ion iar durata lor de viata este de 20000 incarcari.

mai multe detalii

Fișa tehnică

Greutate0,2 kg

Informații

Durata  de viata este de 3 ori mai mare fata de bateriile NiCd și reîncărcarea mult mai rapida. Cele mai comune sarcini se pot face doar cu o singură încărcare a bateriei. Pe bateriile Greenworks sunt de fapt montate articole Sanyo profesionale japoneze , care sunt utilizate în industria de automobile. Prin urmare, ele o au viața normală de aproximativ 10 ani sau mai mult și nu pierde din performanță nici la temperaturi scazute.

Întotdeauna putere maximă:  spre deosebire de bateriile NiCd sau litiu buget, o baterie Greenworks deține putere maximă pe tot parcursul ciclului de operare. Acest lucru înseamnă că , în principiu nu se observa nici o diferență de performanță cu bateria complet încărcata sau aproape descarcata.

 Bateriile Greenworks au performanțe excelente la raportul de greutate. De exemplu, aproximativ 1/3 mai ușoare decât bateriile NiCd.

Nici un efect de memorie:  bateria poate fi reîncărcată in orice moment (în orice stadiu ) , fără a afecta capacitatea lor. Chiar și după sute de încărcari, performanta ramane aceeasi ca la o baterie noua.