Acumulator de 40 V Greenworks G40B4 Mărește

Acumulator de 40 V Greenworks G40B4

Produs nou

Litiu-ion 40V / 4Ah , Timp de încărcare 120 min.

Bateriile Greenworks sunt construite în întregime din componente de calitate superioară, celule și electronice Greenworks compania ofera 2 ani garantie.

Acumulatorii sunt cu tehnologie Li-Ion iar durata lor de viata este de 20000 incarcari.
Ultima bucata in stoc, se vinde doar impreuna cu Coasa electrica Greenworks GD40BC si incarcatorul G40C

mai multe detalii

Fișa tehnică

Greutate1,3 kg

Informații

Durata  de viata este de 3 ori mai mare fata de bateriile NiCd și reîncărcarea mult mai rapida. Cele mai comune sarcini se pot face doar cu o singură încărcare a bateriei. Pe bateriile Greenworks sunt de fapt montate articole Sanyo profesionale japoneze , care sunt utilizate în industria de automobile. Prin urmare, ele o au viața normală de aproximativ 10 ani sau mai mult și nu pierde din performanță nici la temperaturi scazute.

Întotdeauna putere maximă:  spre deosebire de bateriile NiCd sau litiu buget, o baterie Greenworks deține putere maximă pe tot parcursul ciclului de operare. Acest lucru înseamnă că , în principiu nu se observa nici o diferență de performanță cu bateria complet încărcata sau aproape descarcata.

 Bateriile Greenworks au performanțe excelente la raportul de greutate. De exemplu, aproximativ 1/3 mai ușoare decât bateriile NiCd.

Nici un efect de memorie:  bateria poate fi reîncărcată in orice moment (în orice stadiu ) , fără a afecta capacitatea lor. Chiar și după sute de încărcari, performanta ramane aceeasi ca la o baterie noua.