Reduceri! Motocultivator Riwall PRT 4040 Mărește

Motocultivator Riwall RPT 4040

Produs nou

Motosapa Riwall 4040 , 4,1 CP,  ofera gospodarilor si fermierilor un utilaj performant si usor de folosit, pentru efectuarea de lucrari agricole de calitate pe suprafete mici dar si medii.Motosapa are caracteristici tehnice care o fac puternica, usor de manevrat si fiabila.

mai multe detalii

La comanda

1 214,00 lei

-133,68 lei

1 347,68 lei

Fișa tehnică

Cilindree140 cmc
PuterekW/CP-3/4.1
Turatie maxima90 rpm
Tip motorOHV 4 timpi
Greutate30,5 kg
Latime de lucru40 cm

Informații

Numar lame4x4
Diametrul rotii145 mm
Diametru lame25 cm
Capacitate rezervor de combustibil1 l

• construcțiea robustă asigură o durată lungă de viață
• Mâner ergonomic
• Reglarea adâncimii de până la 30 cm
• Forma specială de lame pentru temeinică diluare a solului
• posibilitatea de a lucra in pantă de până la 10 grade

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.