Masina de plantat fructe Jagoda DARIA

Produs nou

Masina de plantat fructe DARIA este proiectata pentru o plantare ușoara și rapida a tufișurilor de fructe de pădure în fermele de fructe. Este o mașină universală, unică, adaptată pentru arbuști de coacăze negre, coacăze roșii și galbene, coacăze și alte tufe de dimensiuni similare. Poate fi folosit și pentru transplantarea pomilor fructiferi mici.

mai multe detalii

La comanda

10 319,00 lei

Informații

Masina de plantat fructe DARIA este proiectată pentru o plantare ușoară și rapidă a tufișurilor de fructe de pădure în fermele de fructe. Este o mașină universală, unică, adaptată pentru arbuști de coacăze negre, coacăze roșii și galbene, coacăze și alte tufe de dimensiuni similare. Poate fi folosit și pentru transplantarea pomilor fructiferi mici.

3 operatori sunt necesari: un șofer de tractor și 2 operatori de plantă. Un operator introduce tufele de boabe în brazda făcută de brăzdar, în timp ce al doilea pregătește și trece plantele. Zgârieturile inundă brazda și roțile frământă pământul.
Al doilea scaun este detașabil, ceea ce permite transplantarea ușoară a tufișurilor de pădure mai mari și a pomilor fructiferi mici.
Posibilitatea de a utiliza 2 lățimi diferite de brăzdar.
Transplantul este echipat cu o etichetă care specifică distanța corespunzătoare de rânduri și distanța care indică distanțarea semănăturilor de boabe la rând.

Specificatii tehnice

Metoda de atașare Sistem de legătură în trei puncte. Categoria 2
Lungime 2250 mm
Lățime 2250 mm
Înălțime 1200 mm
Adâncimea de plantare max. 350 mm
Scopul etichetei de evacuare 2000-3800 mm
Ejectarea indicatorului max. 400 mm
Viteza de lucru 0,2-2,0 km / h
Tractor cooperant min. 30 KM
Greutate 380 kg