Reduceri! Tocator crengi si resturi vegetale Riwall RES 2844 B Mărește

Tocator crengi si resturi vegetale Riwall RES 2844 B

Produs nou

Riwall RES 2844 B este un tocator electric de gradina cu ajutorul caruia puteti taia crengi si alte resturi vegetale. Motorul este electric si are o putere de 2800 W.

mai multe detalii

Fișa tehnică

Putere2800 W
Tip motorElectric 230V 50 Hz
Greutate27 kg
Capacitate colector60 l

Informații

Capacitate de concasare44 mm

Dispozitivul de strivire este stocat într-un bloc de metal și părțile laterale ale mașinii sunt consolidate , astfel încât acestea sunt rezistente la ruperea și mărunțirea de ramuri cu secțiune transversală mare 

• motor puternic are o înaltă calitate înfășurat in cupru, de mare putere 2800 W , frână de motor și de suprasarcină electronice. 
• Motorul are o treaptă de viteză inversă pentru îndepărtarea ușoară a ramurilor blocate 
• indicații de funcționare a motorului cu LED - uri diode
• Mașina este echipată cu colector integrat de 60 l de material transparent, astfel încât să puteți vedea mereu nivelul de umplere. 
• roți mari de transport și mâner asigură manevrarea confortabilă a întregului aparat.

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.