Motocositoare Ferrari Grifon 505 L Mărește

Motocositoare Ferrari Grifon 515 L

TH0CB1115PC

Produs nou

Motocositorile Grifon 515L sunt echipate cu motoare Honda GX200E de 6,5 CP si sunt destinate cosirii de faneata din zone montane sau de pe peluze ingrijite cu teren relativ drept. Cutia de viteze are doua treapte de mers inainte si doua de mers inapoi. Masa de taiere tip "Europa" de 115 cm. 

Pentru a vedea cum functioneaza clik aici

mai multe detalii

Fișa tehnică

Cilindree196 cmc
Putere6,5 Cp
Turatie maxima3600 rpm
Tip motorHonda GX 200
Greutate95 kg
AutopropulsataDa
Viteze2+2
Latime de lucru115 cm

Informații

 

Ambreiajul conic cu autoventilare confera un randament ridicat chiar si la utilizare intensa si asigura o durata de viata ridicata.Comenzile ergonomice reduc efortul si ii permit operatorului sa obtina maximum de la motocositoare.Motoarele de serie Honda GX sunt renumite pentru fiabilitatea si performanta lor superioara. Nivel de zgomot redus, vibratii mici si emisii reduse - fara a compromite puterea de iesire sau de performanta.

Motocositorile Grifon 515L sunt echipate cu motoare Honda GX200 de 6,5 CP si sunt destinate cosirii de faneata din zone montane sau de pe peluze ingrijite cu teren relativ drept. Cutia de viteze are doua treapte de mers inainte si doua de mers inapoi. Masa de taiere tip "Europa" de 115 cm. Ambreiajul conic cu autoventilare confera un randament ridicat chiar si la utilizare intensa si asigura o durata de viata ridicata. Comenzile ergonomice reduc efortul si ii permit operatorului sa obtina maximum de la motocositoare.Motoarele de serie Honda GX sunt renumite pentru fiabilitatea si performanta lor superioara. Nivel de zgomot redus, vibratii mici si emisii reduse - fara a compromite puterea de iesire sau de performanta.