Reduceri! Hidrofor Elpumps VB 25/800 hidraulic Mărește

Hidrofor Elpumps VB 25/800 hidraulic

Produs nou

desptinat pentru pomparea si distributia apei curate, cresterea de presiune in instalatii casnice cu functionare continua sau intermitenta, irigatii la scara redusa, umplere / golirea rezervoare sau bazine, transfer lichide alimentare sau necorozive

mai multe detalii

In stoc

640,00 lei

-30,00 lei

670,00 lei

Informații

Componentele interne ale pompei sunt realizate din plastic special, astfel popma nu mai este predispusa la coroziune. Carcasa pompei este realizată din fontă sau de construcții din plastic rezistent. Arborele pompei este sigilat dublu profesionist, care combină arcuri-ceramice și garnituri din siliciu.

Pompa de uz casnic ELPUMPS satisface orice client care trebuie să furnizeze apa in casă sau grădină, apă potabilă.Cu o lungă durata de viață si motoare silențioase , cu o putere de cel puțin 900 W. Numai astfel de motoare puternice au suficientă putere pentru a se asigura că nu are loc suprasolicitarea sau supraîncălzirea, ceea ce ar putea duce la defectarea motorului. Părțile interne și externe sunt realizate din materiale inoxidabile . Clientul poate alege între nevoile unui vas de presiune cu un volum de 25 sau de 50 de litri. picioarele de sprijin din metal asigura o buna stabilitate. Stațiile de pompare pot fi echipate cu un sistem eficient de prefiltrare și  protecție împotriva funcționării uscate.

Putere (W)800
tipul de motor230 V, 50 Hz
Max. Capacitate de pompare (l / h)3600
Max. Înălțime (m)42
Max. adancime de aspirație (m)8
Max. Presiune (bar)4.2
Volumul rezervorului (l)25
Diametrul firului ( '')1
cablareH07 RNF 3 × 1 mm2
Lungime cablu (m)1.5
Max. temperatura medie (° C)35
Greutate (kg):21.00
Dimensiunile pachetului (cm):52 x 28 x 57