Reduceri! Aparat de spalat cu presiune Riwall REPW 120 SET Mărește

Aparat de spalat cu presiune Riwall REPW 120 SET

Produs nou

Produs in Cehia

Aparatul de curatat cu presiune este foarte util pentru curatenie, in special cand locuiti la casa. Cu ajutorul acestuia, puteti curata fara efort obiecte de dimensiuni mari sau suprafete, foarte murdare, in doar cateva minute. Aparatul curata pavaje, mobilier de gradina, pereti si autoturisme.

mai multe detalii

Fișa tehnică

Putere1500 W
Tip motorElectric 230V, 50 HZ
Greutate6,9 kg

Informații

-Furtun 5m

-Cablu alimentare 5m

-Rezervor pentru detergent 0,5 l

-Debit maxim 390 l/h

-Filtru de apa transparent

-Presiune maxima 120 bar

-Consum putere: 1500 W

- Tip motor: 230 V, 50Hz.

- tip pompa: alu

- posibilitate de conectare apa sub presiune: da

- posibilitate de a trage apa din rezervor: da

- Greutate: 6,30 Kg

Se poate achizitiona separate furtun cu lungime 8 m.

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil.
Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.