Capsule plante Plantui Leaf Radish (ridiche)

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

39,74 lei

Informații

Aceasta specie de ridiche este crescuta indeosebi pentru aroma sa dosebita de gustoasa! Frunzele sale de un verde inchis fresh cresc rapid, asigurandu-ti o planta exact pe gustul pe care ti-l doresti, oricand vrei tu!

Frunzele sale tinere au un aspect neted, in timp ce funzele mai mature au un aspect pufos. Ambele tipuri de frunze sunt catalogate avand o aroma fresh spre piperata, cand acestea se afla in apropierea radacinii! Se poate consuma crud, in salate sau preparata fiarta, in compozita supelor. Frunzele mai mature pot fi gatite precum spanacul dar, poti incerca un smoothi extrem de bun si sanatos din ridiche!