Agitator de trunchi Jagoda PESTKA

Produs nou

Agitator de trunchi PESTKA este conceput pentru recoltarea vișinelor, prunelor, merelor industriale, măslinelor și altor fructe destinate sucurilor, cidrului, conservelor etc. PESTKA este agregat cu tractorul agricol echipat cu legături în trei puncte și sisteme hidraulice externe. Agitatorul trunchiului surprinde trunchiul copacului prin apucarea trunchiului și îl vibrează. 

mai multe detalii

La comanda

20 699,00 lei

Informații

Agitator de trunchi PESTKA este conceput pentru recoltarea vișinelor, prunelor, merelor industriale, măslinelor și altor fructe destinate sucurilor, cidrului, conservelor etc. PESTKA este agregat cu tractorul agricol echipat cu legături în trei puncte și sisteme hidraulice externe. Agitatorul trunchiului surprinde trunchiul copacului prin apucarea trunchiului și îl vibrează. Fructele colectate se încadrează pe ecrane care sunt răspândite sub un copac (ecranele nu sunt incluse în echipamentul standard al PESTKA) și trebuie apoi turnate în cutii. Orice frunze și crenguțe trebuie îndepărtate cu o suflantă.

Agitatorul portbagaj PESTKA folosește sistemul hidraulic extern al tractorului, care permite o structură mai simplă decât dispozitive similare de la alți producători.
Eficiența scuturării poate fi ajustată prin simpla schimbare a maselor componentelor rotative ale capului de agitare.
Lungimea brațului care sprijină agitatorul este reglabilă de la 1200 la 2000mm, ceea ce face mai ușor să lucrezi în livezile cu distanțe neregulate de rând.
Datorită virajului braț de 900 la dreapta și la stânga, puteți recolta simultan din ambele părți ale rândului. În această opțiune sunt necesare 2 seturi de ecrane și încă 2 persoane pentru a le susține.

Specificatii tehnice

Lungime 3 400 mm
Lățime 900 mm
Înălțime 1 620 mm
Greutate 220 kg
Domeniul de prindere a labelor 50-220 mm
Consumul necesar de pompă hidraulică 20-40 l / min
Reglarea forței de strângere a portbagajului Hidraulic prin supapă de curgere
Precizia recoltei în jur de 95%
Personalul a necesitat 4-6 persoane

https://youtu.be/7sA88cVpVZc

https://www.youtube.com/watch?v=hw_rjdsbcYA