Atomizor Cifarelli M1200

990 99 09-92

Produs nou

Ergonomia reproiectata a noului atomizor Cifarelli M1200 il include in categoria utilajelor profesionale. Datorita formei reproiectate a cadrului care se pliaza pe spate imbracat intr-o husa mai mare si mai moale, cu bretele ajustabile, noul atomizor M1200 este mult mai confortabil in utilizare.

mai multe detalii

In stoc

2 390,00 lei

Informații

Ergonomia reproiectata a noului atomizor Cifarelli M1200 il include in categoria utilajelor profesionale. Datorita formei reproiectate a cadrului care se pliaza pe spate imbracat intr-o husa mai mare si mai moale, cu bretele ajustabile, noul atomizor M1200 este mult mai confortabil in utilizare.Fiind proiectat pentru utilizare profesionala,intretinerea a fost un criteriu important in reproiectarea produsului.

A fost dezvoltata o modalitate mult mai usoara de montare si demontare a suruburilor, lucru care a marit viteza de interventie a operatiilor de intretinere. Cu o singura cheie se pot demonta aproape toate componentele, avand astfel ca rezultat un utilaj la care toate accesoriile, inclusiv pompa, se pot monta foarte usor chiar daca au fost achizitionate ulterior.

Noul atomizor Cifarelli este un utilaj potrivit atit pentru operatiuni profesionale cit si pentru activitati hobby.Se poate folosi si la efectuarea tratamentelor cu pesticide in livezi, vii, culturi diverse si chiar acolo unde plantele au inaltimi mai mari de 11 metri.

Calitatea este garantata prin utilizarea de materiale de cea mai buna calitate. Accesoriile care sunt vandute separat se monteaza foarte usor.

Noul utilaj are un maner dotat cu un sistem nou de pozitionare si inclinare, usor de utilizat si fixat fara ajutorul sculelor, care integreaza acceleratia si dispozitivul de control al volumului de lichid ( acesta se poate opri). Noul atomizor are reglabil jetul de iesire in 9 pozitii acest lucru ajutand la reducerea pierderilor solutiei de tratare. Sistemul de ventilatie a fost reproiectat pentru marirea volumului de aer atit pe verticala cat si pe orizontala.

Utilizat pentru pulverizarea de produse specifice, lichide sau prafuri. Folosit la tratarea plantelor, livezilor şi recoltelor precum şi la dezinfectări. Calităţile sale deosebite sunt debitul mare de soluţie dispersată precum şi aria mare de acoperire. Hamul ergonomic si suportul lombar distribuie in mod uniform greutatea pe umeri si pe solduri ceea ce va permite sa lucrati sustinut fara sa obositi. Actionat de un motor termic, in 2 timpi, alimentat cu amestec benzina-ulei.  Motor fiabil, usor de pornit cu demaror manual, racit cu aer si toba de esapament silentioasa.

 

Date Tehnice:


Motor termic: C7 2 timpi cu racire cu aer
Putere: 3.6kW / 5CP
Capacitate cilindrica: 77 cc 

Carburator cu membrane Walbro
Consum: 0,9 litri / ora

Rezervor carburant: 2.15l

Volum imprastiat : 0-3.5l/min
Turatie motor: 7500 rot/min
Carburant: amestec 2% benzina fara plumb/ulei
Turatie ventilator: 7500 rot/min
Capacitate rezervor solutie:17,0 litri
Viteza aerului 105m/s

Aria de actiune pe orizontala: 18 m
Aria de actiune pe verticala: 17 m
Dispersie praf 0 - 6 Kg/min
Greutate: 11,8 Kg echipat complet

Atomizorul nu este echipat cu kitul pentru evacuare praf.