Motocoasa Riwall RPB 260

Produs nou

Produs in Cehia

Motocoasa  Riwall RPB 260  poate fi utilizata atat pentru tuns gazonul, cat si pentru tuns diferite tipuri de vegetatie din gospodariile de dimensiuni mici.  

Modelul de motocoasa  Riwall RPB 260  are un sistem de manevrare de tip coarne de bicicleta si o greutate de 6.5 kg, care ii asigura depozitarea in mai multe tipuri de spatii.

mai multe detalii

La comanda

426,00 lei

-61,00 lei

487,00 lei

Fișa tehnică

Cilindree26 cmc
Putere1 CP
Turatie maxima10000 rpm
Tip motor2 timpi
Greutate6,5 kg
Latime de lucru40 cm

Informații

Capul de taiere al motocoasei lucreaza pe baza functiei Tap and Go, ce implica alimentarea automata a tamburului cu fir de cosire, atunci cand capul motocoasei atinge solul si se deterioreaza firul. Mai exact, capul motocoasei este prevazut cu un buton in partea inferioara si cu o bobina dubla, pentru fiecare fir de taiere in parte. Atunci cand produsul se afla in miscare si prin atingerea solului firul este deteriorat, functia Autocut intervine si poate realimenta automat firele, fara a fi necesara oprirea lucrului, astfel incat sa poti utiliza in continuare motocoasa, in conditii optime.

• puternic de 26 cm 3 motor cu tehnologie "Full Crank" ca la masini profesionale (arborele cotit este susținut de două lagăre - în mod considerabil viața mai lungă a motorului ) 
• Doar două poziții carburator pentru a fi intuitiv și ușor de pornit 
• cilindru motor cromat pentru viață lungă 
• antivibratie suporți ai motorului pentru un confort maxim la locul de muncă

• Unitate arbore solid montat în lagăre unghiulare de calitate transmisiei cu ungere
• șine de material și arbore solid din aliaje metalice de înaltă calitate 
• Grație arborelui divizat se poate plia peria în jumătate - spațiu de economisire depozitare, transport ușor

Sistem antivibratii:Da
Diametru fir:2x2,4 mm
Capacitate rezervor benzina0.25 l

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.