Masina de tuns gazon Riwall RPM 5135

Produs nou

Produs in Cehia

Masina de tuns gazonul  Riwall RPM 5135 P 3,5 CP, cu autopropulsie, cu motor in 4 timpi are o constructie robusta si fiabila, fiind prevazuta cu roti de mari dimensiuni-fata 180 mm si spate 280 mm. Produsul vine la pachet cu un cuțit suplimentar pentru a asigura desfășurarea activității în cele mai bune condiți.

mai multe detalii

Fișa tehnică

Cilindree139 cmc
Putere3,5 CP
Tip motorT 475, OHV, 4 timpi
Greutate39 kg
AutopropulsataDa
Viteze1
Capacitate colector65 l
Inaltime de lucru min/max25-75 ajustabila in 7 trepte
Latime de lucru51 cm
Suprafata de gazon optima1500 m2

Informații

Carcasa: metalica
Evacuare laterala: DA
Deflector lateral: DA
Capacitate rezervor benzina: 1 Litru
Capacitate rezervor ulei: 0,6 Litri
Dimensiuni pachet: 92.5 x 56.5 x 43 (cm)
- ghidon ușor de pliat pentru transport facil
- tesatura cosului colector cu diferite straturi permeabile care garantează o colecție excelentă chiar și în conditii cu praf, cu permeabilitate redusă (potrivit pentru persoanele care suferă de alergii)
- cu mufa de conectare pentru furtun apa pentru spalare.
- pachetul contine un cutit de taiere suplimentar inclus in pret
- pentru motor se foloseste ulei de motor in 4 timpi (SAE 30- APISJ/CF)
- benzina se utilizeaza fara amestec ulei.

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.