Masina de tuns gazon Riwall RPM 4630 B

Produs nou

Produs in Cehia

O maşină puternică de tuns iarba face parte din dotarea obligatorie a proprietarilor ambiţioşi de grădini. Pentru că numai cei ce-şi întreţin şi taie cu regularitate gazonul se pot bucura de priveliştea oferită de o grădină frumoasă. Produsul vine la pachet cu un cuțit suplimentar pentru a asigura desfășurarea activității în cele mai bune condiți.

mai multe detalii

1 514,28 lei

Fișa tehnică

Cilindree140 cmc
Putere3 CP/2,2 kW
Tip motorBriggs & Stratton 500E, OHV, 4 timpi
Greutate39 kg
AutopropulsataDa
Viteze1
Capacitate colector60 l
Latime de lucru46 cm
Suprafata de gazon optima100 m2

Informații

Un nou motor OHV modern Briggs & Stratton
Consum redus de energie, usor de pornit, cuplu mare de lucru în iarbă deasă
șasiu nou în formă de offset jos- lateral și transmite în pantă (ca la mașini profesionale) , pentru colectarea ierbi perfect și cosit aproape de bordură

Dotata cu sistemul 4 in 1 (colectare in cos, mulcire, aruncare intro parte, asezare in randuri in spate)

• indicator combustibil combustibil pentru o pornire ușoară
• ghidon ergonomic și reglabil căptușit
• ghidon pliabil pentru transport usor
• reglare centrală a înălțimii de tăiere în 7 poziții
• coș din plastic voluminoas cu Tope, un mâner confortabil și un orificiu de evacuare a aerului lateral (potrivit pentru persoanele care suferă de alergii)
• rulmenți cu bile pentru o rezistență minimă
• roțile din spate mari pentru o manevrabilitate ușoară și o tracțiune bună
• protecție din plastic pentru partea din față a mașinii.

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.