Tractoras Husqvarna TC 342 (fara accesorii)

960510129

Produs nou

Husqvarna TC 342 este un utilaj de inalta performanta conceput pentru proprietari de terenuri mari care au nevoie de un tractor de gradina eficient pe tot parcursul anului. Este echipat cu un motor din seria Husqvarna Endurance produs de Briggs&Stratton cu 2 cilindri si soc automat.

Pentru a vedea cum functioneaza clik aici

mai multe detalii

Fișa tehnică

Cilindree721 cmc
Putere13.8 kw / 8.5 hp
Greutate250 kg

Informații

Pentru acest produs se asigura garantie: 24 luni persoane fizice /12 luni persoane juridice

Colectarea ierbii este integrata , iar optional se pot achizitiona accesorii care vor face din acest tractoras un utilaj versatil , necesar pentru intretinerea ca la carte a gazonului (freza si lama de zapada, remorca, scarificator , aerator, insamantator etc.) .Transmisia este hidrosatica , operata de pedale . Functia Bioclip® poate fi activata de pe scaunul operatorului , nemaifiind necesara oprirea motorului pentru schimbarea modului de tundere. De asemenea dispune de functia RapidReplace™ prin care puteti detasa cutitele taietoare in vederea inlocuirii sau ascutirii fara ajutorul uneltelor.

Motor
Producător motor Briggs & Stratton
Denumire motor Seria Endurance V-Twin
Putere brută la turaţia prestabilită 13.8 kW @ 2600 rpm
Baterie 12 V 28 Ah
Tipul de carburant Benzină
Volum rezervor de carburant 13.3 lit
Tip lubrifiere motor Presiune maximă
Sistem de antrenare
Tip transmisie Fast Hydrostatic
Producător transmisie Hydro-Gear/Tuff Torq
Metodă de condus Acţionare cu pedală
Punte de tăiere
Lăţimea de tăiere 107 cm
Cerc netăiat [1]70 cm
Tip punte de tăiere Stamped, Reinforced
Material punte de tăiere Oţel
Metode de tăiere BioClip®/Colectare
Înălţime de tăiere, min-max 38 - 102 mm
Antrenarea cuțitului Electric
Roți anti-scalp 4
Punte de tăiere acoperită cu pulberi Inclus
Priză pentru spălarea punţii de tăiere Inclus
Altul
Înălțime spătar scaun Înalt
Tip de volan Ergonomic
Protecție frontală Brush Guard Style Bumper
Colector Inclus
Deflector Disponibil ca accesoriu
Dimensiuni
Dimensiune anvelopă, față 15x6-6"
Dimensiune anvelopă, spate 18x9.5-8"
Volum colector 320 lit

SmartSwitch oferă o operare sigură şi convenabilă, feedback în timp real prin intermediul lămpilor indicatoare pentru frâna de parcare, starea bateriei, faruri, ROS şi antrenarea cuţitelor precum şi pornirea şi oprirea simplificată printr-o singură atingere.

Oferit de Briggs and Stratton, acest motor dispune de o filtrare premium a aerului, supape placate cu crom, suprafeţe de reazem extra finisate şi un ventilator de răcire supradimensionat pentru o durabilitate mărită şi performanţă superioară.

Tehnologia U-Cut folosită la direcţie face tractorul să vireze foarte uşor şi să tundă în jurul obstacolelor. Aceasta înseamnă mai puţine zone netunse, un cosit foarte eficient şi o manevrabilitate mai bună.

Cuţitele tăietoare sunt uşor de îndepărtat şi de înlocuit fără alte unelte. Aceasta înseamnă o întreţinere sigură şi rapidă a cuţitelor; cu cuţite ascuţite veţi obţine un gazon mai sănătos.

Viteza si direcţia sunt controlate de pedale, ceea ce vă permite să ţineţi ambele mâini pe volan pentru un control optim al conducerii.

O funcţie convenabilă şi eficientă care asigură tractorului o viteză constantă chiar şi atunci când gazonul este denivelat sau înclina.

Comută uşor între modul de colectare şi BioClip (mulcire) prin intermediul unui dispozitiv de acţionare situat pe tabloul de bord. Nu este necesar să se părăsească scaunul şoferului.

Acţionare uşoară a cuţitelor; pur şi simplu trageţi comutatorul de pe panoul de control.

Descărcări