Suflanta electrica Riwall REBV 3000e

Produs nou

Produs in Cehia

 Acest aparat este unealta de gradina perfecta care combina 3 functii intr-un singur produs: suflanta, aspirator si tocator.

Este ideal pentru suflarea frunzelor, resturilor de iarba si altor ramasite din curti, alei, terase, drumuri de acces si poteci.

 Functia de tocare actioneaza simltan cu aspirarea.

mai multe detalii

In stoc

182,00 lei

Fișa tehnică

Putere3000 W
Tip motorElectric 230V/50 hz
Greutate3,3 kg
Capacitate colector45 l

Informații

Potrivit pentru aspirarea gramezilor de frunze si resturi de iarba pe care le strange in sacul de colectare pentru un finisiaj mai ordonat.

• motor puternic de 3000 W
• 3 funcții - suflare, aspirare în punga de colectare si tocare 
• manevrare ușoară datorită greutății reduse.
• mulcire puternic pentru a reduce volumul de material în sac de colectare - lame fabricate din plastic rezistent, deseurile sunt tocate, raport de 10: 1
• duză telescopică pentru depozitare si transport și este ideal pentru utilizatorii de înălțimi diferite
• comutare ușoară între funcțiile de suflare și aspirare simpla rotire a unei pârghii
• Sistemul de prindere cu roți pentru o utilizare ușoară fără efort
• sac voluminos , cu o deschidere mare , pentru o distribuire ușoară a deșeurilor de golire

Viteza aerului:270 km/h
Dimensiuni:81,5x21,5x18,8
Capacitate de aspirare l/min13500

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.