Capsule plante Plantui Coriander (coriandru)

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

39,74 lei

Informații

Coriandrul, sau cilantro cum este numit in SUA, este un ingredient esential in bucatarii de pe intreaga suprafata a globului , printre care tari ca: Thailanda, China, India, Vietnam, Turcia, Spania, Portugalia, tarile din nordul Africii, Mexic si America Latina! Coriandrul este o planta cu gust simplu, ori il urasti, ori te indragostesti de el. Studiile recente arata ca in gena umana este factorulcare te face sa te incadrezi in una din aceste categorii de oameni.

pentru aceeia dintre noi care iubim acest gust, coriandrul poate fi folosit in aproape orice fel de preparat culinar. Daca nu stii in ce categorie faci parte, trebuie doar sa gusti!