Pulverizator de erbicid pentru livezi Jagoda TELMA

Produs nou

Este conceput pentru a controla buruienile din livezile de copaci. TELMA poate lupta și cu buruienile sub tufișuri în plantațiile de arbuști de pădure.

Aparatul pulverizare al erbicidului TELMA pentru livezile de arbori este montat în fața tractorului

mai multe detalii

La comanda

15 299,00 lei

Informații

Aparatul de pulverizare al erbicidului TELMA pentru livezile de copaci este montat în fața tractorului. Sistemul hidraulic permite evacuarea pieselor de lucru (independent stânga sau dreapta, în funcție de lățimea rândurilor și de ridicare și coborâre). Structura permite pulverizarea simultană cu ambele module, precum și cu un modul în funcție de nevoi. Ridicarea brațului în poziția de transport este, de asemenea, hidraulică.

Partea de lucru a TELMA este montată pivot pe partea de transport. Roata rotativă care întâlnește rezistența trunchiului trage partea de lucru ceea ce permite pulverizarea alături de trunchiul copacului și protejează brațul de deteriorare.

Trei pulverizatoare de înaltă calitate (simetrice și asimetrice) sunt montate sub capacul din oțel inoxidabil. Capacul din față și cel din spate este extins cu șorț flexibil, transparent, care ajunge la pământ ca spray antidrog în zilele cu vânt. După îndepărtarea părții capacului frontal, este posibil să creșteți semnificativ lățimea spray-ului.

Specificatii tehnice

Fixarea pe suportul tractorului pentru tractorul corespunzător
Lungime (fără suport) 737 mm
Latime minima de lucru 2 x 2 500 mm (5 000 mm)
Lățimea maximă de lucru 2 x 1 500 mm (3 000 mm)
Piese de lucru pentru injectare / ridicare / sprijinire hidraulică
Înălțimea maximă de lucru 1 770 mm
Lățime pulverizată 1080 mm (2 300 mm fără scuturi)
Presiune pulverizată 2-4 bar
Ridicare hidraulică
Domeniul de ridicare al piesei de lucru 200 mm
Greutate 135 kg
Viteza de lucru până la 10 km / ha
Capacitate de lucru 1 - 2 ha / h