Capsule plante Plantui Sage (salvie)

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

39,74 lei

Informații

Planta de salvie are o lunga si bogata istorie in ceea ce priveste domeniul medical! “Cur moriatur homo, cui salvia crescit in horto”, "de ce au lasat sa moara oamenii, cand aveau salvia in gradina?". Chiar daca a lasat un impact deosebit asupra medicinii, salvia nu trebuie rezumata doar la acest domeniu! Uleiul de salvie are un gust puternic si fresh, fiind perfect in combinatie cu preparatele de carne de porc, cu sunca sau cu somonul! 

Incearca rapid combinatia intre frunzele de salvie si preparatele din paste sau risotto! Numeste frunza de salvie feng shui, sau numeste-o pur si simplu cadoul tau de Craciun!