Capsule plante Plantui Basil Minette (busuioc Minette)

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

39,74 lei

Informații

Daca planta de busuioc este supra-numita "regele plantelor", cea de Minette ar trebui sa fie numita "regina plantelor". Este o planta asemanatoare cu cea a busuiocului papa, avand o forma atractiva asemanatoare cu cea a unui rotund. Toate tipurile de busuioc contin uleiuri esentiale avand efect antiseptic, calmand durerile de stomac. Busuiocul Minette are un gust si miros aromat, reprezentand alegerea perfecta pentru aceia care iubim pastele, salatele, bruschettele sau chiar pizza!

Utilitatea plantei nu trebuie sa fie limitata doar la preparatele culinare, planta Minette reprezinta o combinatie perfecta cu piersicile sau capsunile.