Motosapa electrica Riwall RET 3275

Produs nou

Produs in Cehia

Motosapa electrica  Riwall RET 3275 cu un motor de 750 W si o latime de lucru 32 cm, este un utilaj care se foloseste pentru pregatirea solului in vederea plantarii culturilor cat si pentru plivit.Este ideal pentru zdrobirea bulgarilor de pamant.

mai multe detalii

397,00 lei

-21,00 lei

418,00 lei

Fișa tehnică

Putere750 W
Turatie maxima380 rpm
Greutate8 kg
Latime de lucru32 cm

Informații

• Comutator de siguranță cu funcționare lină
• suport cablul pentru a preveni deteriorarea
• Siguranță termică protejează motorul împotriva supraîncălzirii
• piese de izolare metalice duble pentru securitate maximă
• Mâner pliabil pentru un transport ușor și depozitare
• ajutor excelent pentru slăbirea solului înainte de plantare, îngrășăminte.


Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil.
Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.