Masina rotativa cu slepuri Jagoda Kret pentru coacaze

Produs nou

Mașină rotativă cu șlepuri KRET

Este conceput pentru a mărunți tulpinile și rădăcinile tufișurilor de coacăz după tăierea părților de la suprafața arbuștilor de boabe. KRET permite o pregătire mai rapidă și eficientă a solului pentru replantare. KRET este potrivit pentru plantații de boabe, precum coacăze negre, boabe de aronia, zmeură și alte soiuri de arbuști...

mai multe detalii

La comanda

11 939,00 lei

Informații

Mașină rotativă cu șlepuri KRET

Este conceput pentru a mărunți tulpinile și rădăcinile tufișurilor de coacăz după tăierea părților de la suprafața arbuștilor de boabe. KRET permite o pregătire mai rapidă și eficientă a solului pentru replantare. KRET este potrivit pentru plantații de boabe, precum coacăze negre, boabe de aronia, zmeură și alte soiuri de arbuști.

Distrugătorul rădăcină KRET se caracterizează printr-o construcție simplă și operare fiabilă. Efectul măcinării depinde în mare măsură de tipul de sol și de mărimea înțepării.
Elementul de lucru este un rotor cu axă verticală cu patru lame atașate. În timpul funcționării, poate fi necesar să se cântărească grosierul din echilibru, de exemplu prin blocuri de fundație la care mașinile sunt ajustate. Transmisiunea rotorului este transmisă de la PTO-ul tractorului prin arborele telescopic articulat și angrenajul unghiular.

Specificatii tehnice

Lungime 1 280 mm
Latime 1 410 mm
Înălțime 1 080 mm
Diametrul rotorului 650 mm
Viteza de transport până la 20 km / h
Viteza de lucru 1,0- 3,5 km / h
Rezultat 0,25- 0,8 ha / h
Tractor cooperant min 45 kW (60 KM)
Greutate 150 kg