Masina de tuns iarba automata Jagoda ZANA

Produs nou

Mașina hidraulică automată ZANA este proiectată pentru controlul mecanic al buruienilor în fermele fructifere cu culturi care cresc în rânduri, la o distanțare pentru a permite tractorului să treacă pe o bandă cultivată.

mai multe detalii

La comanda

0,00 lei

Informații

Mașina hidraulică automată ZANA este proiectată pentru controlul mecanic al buruienilor în fermele fructifere cu culturi care cresc în rânduri, la o distanțare pentru a permite tractorului să treacă pe o bandă cultivată.

Acest lucru reduce costurile de întreținere și facilitează păstrarea acestor culturi. Mașina de tuns iarba hidraulică automată este perfectă pentru pomicultură organică și pomicultură, poate fi folosită și pentru combaterea buruienilor în plantațiile de tufiș de boabe. Poate reduce semnificativ sau chiar elimina utilizarea erbicidelor în plantațiile fructifere.

Mașina de tuns iarba automată este montată pe partea din față a tractorului și este alimentată de hidraulica tractorului
Lățimea reglabilă hidraulic pentru utilizarea în culturi cu lățimi diferite de rând. În funcție de plantație, mărimea buruienilor sau duritatea solului.
În mașină pot fi utilizate mai multe tipuri de capete de tăiere, capetele având trei perechi de gheare cu arc (sau / și cuțite verticale) care distrug buruienile.
 Ca urmare, adâncimea de lucru este setată prin schimbarea poziției relative a capului și a plăcii de sprijin, care copiază zona.
Posibilitatea deplasării axei tractorului spre dreapta sau spre stânga cu aproximativ 50 cm.
Dispozitivul este echipat cu o supapă care reglează viteza capetelor.
Distrugătorul hidraulic automat ZANA este ultima versiune a tehnologiei mecanice pentru buruieni hidraulice de pe piață.
Capetele de lucru rotative fac o mișcare în mișcare, plictisind o centură lată de 50 cm, iar atunci când ajung peste portbagaj, se retrage automat.

Lungime    1 500 mm

  Dimensiunea mașinii de uzat
Lăţime         2 200 mm

Înălţime    1 200/950 mm

Weeding machine dimension

Specificatii tehnice:

Metoda de atașare

sistem de suspensie în trei puncte - față a tractorului

Conduce

Hidraulica tractorului (unitate de lucru-motoare hidraulice)

Cererea de petrol

40 lt / min

Diametrul capului de tăiere

300 mm (200 mm)

Numărul de operatori

Numai șoferul tractorului

Viteza de lucru

Până la 3 km / h

Viteza de conducere

20 km / h

Lățimea de lucru max

3 500 mm

Lățime de lucru min

2 500 mm

Lățimea transportului

2 200 mm

Lungime

1 500 mm

Înălţime

1 200/950 mm

Greutate

350 kg