Capsule plante Plantui Viola Lemon Blue (viola tricolor)

Produs nou

Plantui Smart Garden este un sistem unic prin care poti sa iti cresti propria ta gradina, chiar in interiorul casei. Sistemul unic asigura un design perfect, "pasionatii" de produse sanatoase aleg cu incredere sistemul Smart Garden deoarece poti obtine cea mai gustoasa, fresh si sanatoasa verdeata pentru tine si familia ta. Noi facem lumea un loc verde in timp ce tu doar te bucuri de recolta!

mai multe detalii

La comanda

39,74 lei

Informații

Plantele Viola Plantui au florile cu diametru de aprox. 2,5 cm, fiind foarte fresh si bune decorative! Multi dintre noi suntem foarte atrasi de aceasta planta, deseori este asemanata cu un copilas micut, inocent si care are ochii largi deschisi!

In epoca victoriana, violele erau asemanate cu modestia si smerenia si cu alte calitati regale rar intalnite! Romanii cresteau viole pentru a da arome deosebite vinurilor consumate la casele nobililor. Florile sale pot fi consumate in salate fresh, in deserturi sau chiar in prajituri! Poti realiza ornamente unice cu ajutorul violei introduse in cuburile de gheata sau cristalizandu-le!