Masina de tuns gazon Riwall RPM 4735 P Mărește

Masina de tuns gazon Riwall RPM 4735 P

Produs nou

Produs in Cehia

Masina de tuns gazonul  Riwall RPM 4735 P 3,5 CP , cu motor in 4 timpi are o constructie robusta si fiabila, fiind prevazuta cu roti de mari dimensiuni-fata 180 mm si spate 200 mm. 

mai multe detalii

1 099,00 lei

Fișa tehnică

Cilindree139 cmc
Putere3,5 CP
Tip motor4 timpi , OHV
Greutate33 kg
AutopropulsataNu
Capacitate colector60 l
Inaltime de lucru min/max25-75 mm ajustabila in 7 trepte
Latime de lucru46 cm
Suprafata de gazon optima1000 m2

Informații

Modul de deplasare este prin impingere. Masina este prevazuta cu un maner ergonomic pentru utilizare confortabila si are un sac de colectare cu capacitate marita. Reglajul inaltimii de taiere se face in trepte, centralizat pe cele 4 roti.

Capacitate rezervor benzina1 l
Capacitate rezervor ulei0,6 l
Dimensiuni roti fata/spate180/200 mm
Dimensiuni92,5x56,5x43 cm

-ghidon pliabil in totalitate

-motor puternic si silentios OHV de 139 cmc

-consum redus si cuplu ridicat pentru a taia iarba deasa

-bec indicator combustibil 

-primele două poziții numite pentru. gazonul englezesc (tăiat foarte scăzut)

-coș voluminos din plastic cu maner si indicator de umplere, orificiu de evacuare a aerului lateral (potrivit pentru persoanele care suferă de alergii)
-rulmenți cu bile pentru o rezistență minimă

Brandul Riwall se bazeaza pe ideea de masini robuste cu componente de calitate, imbracate intr-o carcasa atractiva si rezistenta, toate acestea la un pret extrem de accesibil. 

Raportul calitate/pret extraordinar oferit de echipamentele Riwall se datoreaza faptului ca rata de retur al produselor este foarte scazuta dar si a costurilor diminuate de service in perioada de garantie. Producatorul  Riwall este certificat UE avand un sistem de control si calitate ridicat, fiecare nou model este testat atat in laboratoarele fabricii cat si in conditii efective de lucru, in conditiile climatice ale Republicii Cehe. Daca exista ceva ce nu merge bine, clientul poate intotdeauna sa se intoarca cu incredere catre furnizor pentru a solutiona problema in mod optim.